Oecumenische Basisgemeente Apeldoorn

Kerst Herbergen Apeldoorn 2022

Persbericht november 2022

 Als je de reclames mag geloven is er met Kerst overal gezelligheid, warmte en uitgebreid te eten. Niets is minder waar. Dit is voor velen helaas niet weggelegd.

De Apeldoornse Kerstherbergen ‘De Herberg’ en ‘De Druif’ proberen daar binnen hun mogelijkheden wat aan te doen. In hun huiskamers in kerstsfeer zijn gasten van harte welkom en ontvangen zij aandacht, warmte en gezelligheid.

De Apeldoornse Kerstherbergen draaien op goede wil, vrijwilligers en giften. Met de huidige stijging van energieprijzen en van de boodschappen wordt het een hele uitdaging om de gasten op dezelfde manier te blijven onthalen. De kerstherbergen, bemenst door vrijwilligers, zijn namelijk volledig afhankelijk van giften.

Wilt u ook een steentje bijdragen? Voor € 7,50 kunnen wij onze gasten verwennen met lekkere hapjes, koffie of thee met iets lekkers, soep en een broodje en een kleine attentie. Giften zijn welkom op rekening NL 94 INGB 0002 0756 80 ten name van Werkgroep Kerstherbergen, Apeldoorn.

Blijft er toch geld over, dan wordt dat gebruikt voor anderen uit de doelgroep. Te denken valt warme kleding, fruit, een maaltijd, enzovoorts…

Dankzij uw gift wordt het voor onze bezoekers op deze manier een Kerst waar zij zich gezien mogen voelen. Bedankt!

Kerstherberg ‘De Herberg’– centrum Apeldoorn

Kerstherberg ‘De Druif’– De Drie Ranken, De Maten, Apeldoorn Contact De Druif: kerstherberg@3ranken.nl